Корінь Катерина Миколаївна

Посада
Голова методичної комісії громадського харчуваня та легкої промисловості, викладач спецдисциплін з професії “Кухар. Офіціант“

Метою роботи методичної комісії громадського харчування та легкої промисловості є створення сучасного освітнього середовища, яке забезпечує високу якість підготовки кваліфікованих фахівців у сфері громадського харчування шляхом інтеграції цифрових технологій у навчальний процес.

Основні завдання цієї мети включають оновлення навчальних програм з урахуванням новітніх досягнень в диджиталізації, використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій для покращення практичних та теоретичних навичок учнів, розширення цифрової компетентності педагогів і здобувачів освіти, а також адаптація навчальних методик під сучасні потреби ринку праці.

Більш детальніше з роботою методичної комісії можна ознайомитися перейшовши за посиланням.

Персональний сайт голови МК можна переглянути за посиланням.

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Інтервал між літерами
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування