Посада
Голова методичної комісії громадського харчуваня та легкої промисловості, викладач спецдисциплін з професії “Кухар. Офіціант“
Метою роботи методичної комісії громадського харчування та легкої промисловості є створення сучасного освітнього середовища, яке забезпечує високу якість підготовки кваліфікованих фахівців у сфері громадського харчування шляхом інтеграції цифрових технологій у навчальний процес.
Основні завдання цієї мети включають оновлення навчальних програм з урахуванням новітніх досягнень в диджиталізації, використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій для покращення практичних та теоретичних навичок учнів, розширення цифрової компетентності педагогів і здобувачів освіти, а також адаптація навчальних методик під сучасні потреби ринку праці.
Більш детальніше з роботою методичної комісії можна ознайомитися перейшовши за посиланням.